Ons creatieve team bestaande uit Marianne Vellinga, Alexandra van der Veen, Aukje Stoker en leerling Siebrina van der Wal , dat u verrast en inspireert op het gebied van haar, wij zijn u graag van dienst betreffende de nieuwste haarmode voor dames en heren en ook kinderen. Ons team is enthousiast en kritisch. Daarom is ons streven u een goed gevoel te geven. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles wat mogelijk is op het gebied van haarmode voor dames, heren en kinderen. Door voortdurend workshops en cursussen te volgen, blijft ons team op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarmode. Zonder, en misschien is dit het belangrijkste, de klant hierbij uit het oog te verliezen. “Het is voor ons het belangrijkste dat de klant zich op zijn gemak voelt en vol zelfvertrouwen onze salon verlaat”. Deze zin is eigenlijk kenmerkend voor de gezellige sfeer welke in de salon “hangt”. Er wordt de tijd genomen voor de klant waarbij ook voldoende tijd is voor een praatje.

Kapsalon Marianne streeft tevens naar optimale verzorging voor uw haar. Wij gebruiken enkel producten van het topmerk Matrix, Olaplex & Trinity. Deze producten zijn tevens bij ons te koop. Naast de bekende behandelingen kunt u bij ons terecht voor Hair Extensions van Great Lengths ea.,Spray-tanning & Tapparfum.

image9
Marianne en Alexandra

Marianne: Ik vind mijn werk zo leuk omdat het zo breed en gevarieerd is. Je bent vaktechnisch en communicatief bezig. Een saaie dag zit er in de salon nooit tussen! En het omgaan met mensen is geweldig. Ik houd van het creëren van een goede sfeer en ook nog eens mensen mooi maken! En wat alles nog leuker maakt, als de klant zelf het haar goed in model kan brengen en verzorgen, waardoor je ze de volgende keer weer terug ziet in de kapsalon!

Alexandra: Het kappersvak is voor mij interessant en leuk tegelijk. In cursussen en workshops leer ik steeds nieuwe dingen die ik heel graag overbreng op klanten. Hierdoor wordt de klant zelf ook enthousiast en wil graag iets anders proberen, wat natuurlijk ontzettend leuk is voor de klant en voor mij. Super om een klant nog mooier te maken! Een goed advies geven is een van de leukste dingen van het kappersvak, over het kapsel, of een mooie kleur die echt bij iemand past.