NIET LANGER VEEL BETALEN VOOR EEN PARFUM, NU “TAPPARFUM “

Tapparfum is een uniek concept dat zich op dit moment uitrolt door heel Nederland. Wij leveren de beste kwaliteit parfum! Dit betekent dat deze parfums voor 20-40% uit geurbestanddelen bestaan. Dit is het hoogst haalbare, waarmee wij een goede geurduur kunnen garanderen.

De ontwikkelde parfums zijn gecreëerd op basis van alle bekende geurnoten van gerenommeerde en bekende merken, maar voor een betaalbare prijs.

Ons principe gaat uit van de pure kwaliteit van de geuren en niet van de dure en prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt.

In onze ogen staat de kwaliteit en de prijs van de parfum op Nr. 1 en niet de styling van de fles en het doosje! De hoge kwaliteitsgeuren van de Tapparfums ruiken gegarandeerd minimaal 8 uur tot 18 uur, of langer afhankelijk van huidtype.

Tapparfums worden zonder dure verpakking direct van de tap verkocht en lege flesjes kunnen door ons worden nagevuld. Op dit moment voert Tapparfum ongeveer 350 geuren en het worden er telkens meer. Het tapparfum assortiment blijft maandelijks groeien.

Wij hebben in eerste instantie voor 65 topgeuren gekozen die jullie bij ons kunnen verkrijgen: 53 damesgeuren en 12 herengeuren.

Ben jij ook dol op luxe geuren en ben je nieuwsgierig naar welke 65 geuren wij hebben uitgezocht?

Kom deze unieke ervaring bij ons ruiken.

En zit uw favoriete geur er niet bij? dan kunnen we het wellicht voor u bestellen.

Geniet van een geheel nieuwe en leuke manier van parfum kopen.

Alle parfums mogen gratis bij ons getest.

  •   – 30 ml ☆ Prijs € 12,50  navullen € 10,00
  •   – 50 ml ☆ Prijs € 17,50  navullen € 15,00
  •   –100ml ☆ Prijs € 27,50  navullen € 25,00